Care sunt avantajele aduse de aceste rigole dus? Acceseaza acest articol pentru a afla mai multe informatii de interes pentru tine!

Care sunt avantajele aduse de aceste rigole dus? Iata mai multe informatii!

Baia nu mai este de mult timp doar un loc destinat igienei corporale, aceasta s-a transformat intr-un loc unde foarte multi oameni isi gasesc linistea dupa o zi solicitanta. Amenajarea baii trebuie realizata cu foarte mare atentie pentru ca aceasta sa fie 100% functionala, dar si placuta din punct de vedere estetic.

Confortul baii trebuie asigurat in functie de propriile noastre necesitati pentru ca timpul petrecut in aceasta incapere sa fie cat mai placut.

Cabinele de dus sunt la mare cautare in zilele noastre deoarece ocupa mult mai putin loc intr-o baie si sunt destinate sesiunilor rapide de igiena. De-a lungul timpului, tipurile de cabine de dus au evoluat, fiind existente o multitudine de modele pe piata.

Cele mai cautate in momentul de fata sunt cabinele de dus de tipul walk-in, pentru ca adauga un plus de valoare incaperii si pentru ca sunt foarte practice. Pentru acest tip de cabina de dus este necesara implementarea unui sistem special pentru scurgerea apei, astfel incat podeaua baii sa nu fie niciodata inundata.

Rigola dus – cea mai potrivita cale pentru scurgerea apei

Stim cu totii cat de multe produse se folosesc pentru ingrijirea corpului si cat de multa spuma pot crea acestea. Samponul, gelul de dus, sapunul sau balsamul sunt doar cateva dintre produsele cosmetice care pot crea probleme atunci cand vine vorba de scurgerea apei.

Folosirea acestora presupune indepartarea murdariei de pe corp, murdarie care se poate pozitiona oriunde atunci cand face contactul cu apa. Daca apa nu se scurge in timp util, este posibil ca podeaua baii sa fie inundata si astfel murdaria sa fie imprastiata.

Dotarea cabinei cu o rigola dus faciliteaza procesul de scurgere a apei si a tuturor produselor cosmetice in timp util, facand astfel imposibila inundarea baii si imprastierea murdariei.

Practic, rigola dus este o scurgere care se monteaza chiar pe podea, poate fi de diverse dimensiuni si modele si este cea mai noua modalitate conceputa pentru scurgerea apei. Multitudinea de modele ofera oricui posibilitatea de a gasi o rigola care sa se potriveasca cu stilul de amenajare al baii.
 

Iata cateva avantaje aduse de rigole dus

Aceasta noua tehnologie pentru cabinele de dus are o multitudine de avantaje de care va puteti bucura daca optati pentru instalarea unei astfel de scurgeri pentru propria voastra baie. Dintre acestea, cele mai importante 3 avantaje sunt:

1. Nu permit apei sa se imprastie sau sa se instaleze in colturi

Principala teama a persoanelor care opteaza pentru cabine de dus walik-in este scurgerea apei in intreaga baie, insa aceasta temere poate fi eliminata complet daca sistemul de scurgere este foarte bine implementat.

Rigola dus este cea mai potrivita modalitate pentru aceste cabine, deoarece apa se scurge rapid si eficient prin ea fara sa se deplaseze spre alte colturi ale cabinei. In acest caz, nu va fi nevoie sa mai intervii ulterior pentru a curata pe jos.

2. Se pot instala usor in orice tip de baie

Nu conteaza daca locuiesti la casa sau apartament pentru ca rigolele sunt potrivite pentru orice fel de constructie. Se potrivesc atat pentru baile mici, cat si pentru cele de mici dimensiuni fara sa creeze vreo problema la scurgerea apei. Instalarea lor se face simplu si rapid, insa va fi nevoie de un instalator specializat pentru ca rigola sa fie montata cat mai corect.

3. Se intretin usor fara sa necesite costuri

Costurile de intretinere ale acestor rigole sunt zero si nu necesita nimic altceva decat o curatare clasica. Rigola dus nu prezinta riscuri in ceea priveste scurgerea murdariei si tocmai din acest motiv, curatarea se poate face oricand doar cu un jet de apa.

Daca va doriti o cabina de dus pentru baia voastra si va temeti ca ar putea fi inundata, nu ezitati sa alegeti acel model de rigole dus potrivit pentru a scapa de toate aceste griji.

8 thoughts on “3 avantaje aduse de aceste rigole dus

  1. Consider ca autorul a reusit sa transmita mesajul sau intr-un mod clar si concis. Articolul este bine scris si usor de urmarit, iar concluziile sunt foarte bine argumentate.

  2. Am gasit acest articol foarte util si informativ. Am invatat multe lucruri noi citindu-l si mi-a deschis perspective noi asupra subiectului discutat.

  3. Mi-a placut cum autorul a structurat informatia si cum a prezentat exemple relevante pentru sustinerea ideilor sale. Este un articol care te face sa reflectezi asupra temei abordate.

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Autorul a abordat subiectul intr-un mod captivant si a adus argumente solide pentru punctul sau de vedere. Felicitari pentru munca depusa!

  5. Articolul ofera o perspectiva cuprinzatoare asupra artei moderne, explicand conceptele cheie si tendintele importante care au definit perioada. Este o lectura valoroasa pentru oricine este pasionat de arta si cultura.

  6. Apreciez faptul ca autorul a adus in prim plan operele unor artisti renumiti precum Picasso, Van Gogh sau Dali si le-a analizat impactul asupra artei moderne. Este fascinant sa descoperi detaliile ascunse din spatele unor tablouri celebre.

  7. Interesant de citit despre cum au evoluat curentele artistice de-a lungul secolului XX si cum au influentat diferitele miscari culturale. Este impresionant sa vezi cum arta reflecta schimbarile sociale si politice ale vremurilor.

  8. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii interesante despre istoria artei moderne. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat evolutia artistica a secolului XX.

Comments are closed.